torsdag den 31. januar 2008

Justin Timberlake Super Bowl reklame

På søndag vinder New England Patriots Super Bowl - en dag, som rent kommercielt måske er den vigtigste dag på året. Tv-spots under kampen er et større tilløbsstykke, hvor firmaer i dagene op til reklamerer for deres Super Bowl reklame - de viser teasers for den "rigtige" reklamefilm!

Super Bowl markerer samtidigt startskuddet for, at Pepsi i samarbejde med Amazon forærer digital musik væk for 1 mia. dollars efter kupon/kapsel-princippet, og den kampagne skal jo åbnes på behørig vis.

Derfor er Justin Timberlake hevet ind til den store Super Bowl/kampagnestart reklamefilm, og den er faktisk ret sjov!

*Update 01/02: Den er allerede blevet fjernet fra Youtube af Pepsi, men fandt den igen, men det er nok en stakket frist - så skynd dig at se den!



Via Viral Video Chart

onsdag den 30. januar 2008

Fremtidsbagel som vartegn for Hamborgs havneprojekt


Hamborg havn er større end de fleste kan forestille sig, og ligesom alle andre havneområder skal det også fornyes og urbaniseres med store prestigeprojekter. HafenCity er navnet på Hamborgs moderniseringsprojekt, og som pompøst kendetegn får det en kæmpemæssig bagel bygget i Lego!

Det ligner det 23.000 m2 store Science Centre i hvert fald, som derudover kommer til at rumme både aquarium, teater, kontorer, laboratorier og detailhandel.

"The Science Centre is constructed of ten modular blocks that connect to form a ring shaped building"


Science Centre i Hafencity er tegnet af The Office for Metropolitan Architecture

tirsdag den 29. januar 2008

torsdag den 24. januar 2008

Urent drikkevand dræber


En lille reminder fra den franske nødhjælpsorganisation Solidarités, om at urent drikkevand dræber 8 mio. mennesker om året. Det er lidt mere, end hvad der går til i katastrofer i den vestlige verden, selvom de nyder væsentligt mere mediebevågenhed...

Solidarités
via about:blank

Karma over Innovation Lab


Her er en smagsprøve på Innovation Labs nye karma, som offentliggøres om præcis en uge (31/1 kl. 12). Karmaen er et resultat af alle tænkelige faktorer lige fra de ansattes personlighed og igangværende projekter til besøgende på kontoret. Og naturligvis genereres det hele dynamisk, så det er et aktuelt øjebliksbillede af aktivitetsniveauet på labbet.

Tjek Innovation Labs spritnye identitet fra og med Torsdag d. 31. januar 2008 kl. 12:00.

Udviklet af Oddfischlein og programmeret af ShiftControl

Rubiks Terning for Apple Fanboys


Hvis Apple havde designet Rubiks Terning, ville den nok se sådan ud...måske med rundere hjørner og lidt mere "glossy". Fanboys vil formentligt også have en chance for at samle den korrekt...

Via FFFFOUND

tirsdag den 22. januar 2008

Verdens flag set i et nyt lys


Sådan har du nok aldrig set nogle af verdens landeflag før. Billederne, som det portugisiske nyhedsmagasin Grande Reportagem står bag, vandt EPICA D’OR (PRINT) i 2005.

Er du ikke helt skarp i geografi, så er rækkefølgen: Angola, Burkino Faso, Somalia, Brasilien, Kina, Colombia, EU og USA.








Via Best Pics Around

mandag den 21. januar 2008

Bibelen set fra Google Earth


Google Earth kan bruges til meget lige fra at spotte terroristlejre til nu også at dokumentere bibelske begivenheder - næsten. Det australske kreative kollektiv The Glue Society har således forsøgt at gengive, hvordan henholdsvis Jesus korsfæstelse, Paradis, Noahs ark og Moses' deling af vandene ville have set ud gennem Google Earths optik.




The Glue Society via Creative Review

Spejl og vask, der ikke helt er som de andre


Her er en kombination, man ikke ser så tit. Et spejl, vask og lampe integreret i én enhed. Vasken er udført som en metalspand, mens spejl og blandingsbatteri er i flot gammeldags stil. Tilsammen får det et helt unikt udseende, som vil give masser af points på originalitetskontoen.




Secjo fra Altamarea via Trendir

lørdag den 12. januar 2008

Rasmus Mogensen billeder


Det er måske ikke alle, der kender Rasmus Mogensen, men han er en international anerkendt modefotograf, der skyder billeder for Vogue, Elle etc. og arbejder med branchens største navne.

Et russisk site har rippet en imponerende samling af hans billeder, som vist bedst kan betegnes som et stilstudie af kvindekroppen. Det bliver ikke bedre!

136 Rasmus Mogensen billeder (lidt NSFW)


Skruer og møtrikker som smykker


Et par vielses/forlovelsesringe, som meget godt illustrerer samhørigheden i et forhold. Gæt selv hvilken, der er herre- og damering...

"The rings are constructed out of brass then plated in 24k gold. And although the stone is set into the men's ring, when screwed together, the stone actually sits against the woman's finger."

Wedding bands via Notcot

torsdag den 10. januar 2008

Naturen set med corporate briller


Sådan kan dyreverdenen også kategoriseres, når det sker i kapitalismens hellige navn. Hvor godt er dit brand-kendskab? Af Corey Holms.

"This was designed for the premiere issue of International Werk Union. The theme of the issue was Werk with Nature - so I naturally decided to show the scientific names of the animals and plants used in corporate logos"

Nature via FFFFOUND

onsdag den 9. januar 2008

Jazz er ikke for alle


Her kan man da tale om positionering af jazzen.

"Jazz Radio - Not for everyone"

via Scary Ideas

tirsdag den 8. januar 2008

Den menneskelige kalender


Sjovt koncept. En kalender, hvor dagene repræsenteres af personer, som alle kigger på d.d. Hvad skal vi så bruge det til? Tjah...

Meget apropos, er det min mors fødselsdag i dag - eller også var det i går, hvilket i så fald giver mig en del problemer...

Human Calender via Neatorama

Hold det friskt


Rigtig flot gennemført guerilla marketing for en konserveringspose. Grønne plastikblade blev sat på et træ midt om vinteren og indpakket i en overdimensioneret pose. Opmærksomhedsgaranti? Hvad synes du selv?

mandag den 7. januar 2008

En bar af flydende vand - næsten


Tjek denne overfladebehandling. Det ligner rindende vand, men er særligt behandlet glas - i øvrigt det samme materiale, der anvendes i større teleskoper. Installationen hedder meget sigende "Waterfall" og er designet af japanske Tokujin Yoshioka.



Via Yanko Design

søndag den 6. januar 2008

We live in Financial Times


Flot reklame for Financial Times, som har samlet de mest kendte bygninger fra alle verdens finansielle knudepunkter. Kan du genkende dem alle?

(Beklager den forlængede juleferie)

Via I believe in advertising